Δελτίο Τύπου

1o ΚΑΡΛΟΒΑΣΙΤΙΚΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΑΛΙΕΙΑΣ ΜΕ ΦΕΛΛΟ (ΕΓΓΛΕΖΙΚΟ-BOLOGNESE) 2013


Το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου διοργανώθηκε από τον ΝΑΟΚ το 1ο τουρνουά αλιείας με φελλό στο λιμάνι Καρλοβάσου. Στο τουρνουά μπορούσαν να πάρουν μέρος αθλητές που διαθέτουν δελτίο αθλητικής αλιείας από την Ελληνική Ομοσπονδία Υποβρύχιας δραστηριότητας και Αθλητικής Αλιείας (ΕΟΥΔΑ). Το τουρνουά αποτελούνταν από 4 αγώνες των 4 ωρών έκαστος και τα δολώματα και οι μαλάγρες ήταν ελεύθερη επιλογή του κάθε αθλητή. Οι αθλητές ήταν υποχρεωμένοι να διατηρούν τα ψάρια ζωντανά σε ειδικό δίχτυ και στο τέλος κάθε αγώνα και αφού καταμετρούνταν, επιστρέφονταν στην θάλασσα.


Συνολικά πήραν μέρος 13 αθλητές όλοι μέλη του ΝΑΟΚ. Μετά από πολλές ανατροπές κατά την διάρκεια του τουρνουά, οι νικητές είναι οι εξής:


1ος Μαργαρώνης Δημήτριος με 1075gr

2ος Σκουνδριάνος Αθανάσιος με 650gr

3ος Μαραγκός Βασίλειος με 645gr


Χορηγός του τουρνουά ήταν η εταιρία sim Α.Ε. - www.sim.gr , η οποία προσέφερε 8 κιλά μαλάγρα "Colmic" σε κάθε αθλητή και δωροεπιταγές σε είδη αλιείας των 400€, 200€ και 100€ στους νικητές.


Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Σημαιοφορίδη για την πολύτιμη βοήθεια που προσφέρει σε κάθε μας προσπάθεια.


Ο ΝΑΟΚ τα τελευταία δύο χρόνια κάνει μια προσπάθεια να αναδείξει το άγνωστο, μέχρι πρότινος, άθλημα της αλιείας στο νησί μας. Συμμετοχές των αθλητών του σε Πανελλήνια Πρωταθλήματα, σε Παγκόσμια όπως και διοργάνωση τελικών αγώνων αλιείας του Πανελληνίου, αγώνες παίδων και φυσικά το πιο πρόσφατο τουρνουά αλιείας.

Προσκαλούμε κάθε ερασιτέχνη ψαρά που θα τον ενδιέφερε να ενσωματωθεί στην ομάδα αλιείας του ΝΑΟΚ να επικοινωνήσει μαζί μας στο naoksamos@yahoo.gr ή με τον έφορο αλιείας Μαργαρώνη Δημήτρη στο 6977203306.